Спеціальні потреби

Родина Бушів пообіцяла Трампу, що уникатиме критики на його адресу на похороні Буша - ЗМІ


Президент Дональд Трамп та перша леді Меланія Трамп відвідали у понеділок ввечері Капітолій США, щоб вшанувати пам'ять колишнього президента Джорджа Г. В. Буша, який помер минулої п'ятниці у віці 94 років.

Пара побувала в Ротонді Капітолію США, де до ранку середи перебуватиме тіло Буша. Вони хвилину стояли поруч мовчки біля труни, обгорнутої прапором, після чого президент жестом віддав честь, а перша леді поклала руку на своє серце. Через дві хвилини після прибуття вони повернулися і вийшли з Капітолію. Про це повідомляє ABC News.

Президент також написав у повідомленні в Twitter у понеділок, що планує приватно відвідати членів сім'ї Буша.

У минулому Трамп критикував синів Джорджа Г. В. Буша – Джеба і Джорджа В. Бушів, у свій час назвавши останнього «найгіршим» президентом США. Похорон Джорджа Г. В. Буша стане першою публічною взаємодією Трампа з сім'єю Буша з моменту його інавгурації, зауважує ABC News.

За повідомленням видання The Washington Post, яке посилається на джерела, знайомі з похоронними приготуваннями, сім'я Буша пообіцяла президенту Трампу, що у виступах і надгробних промовах уникатимуть критики його.

Як повідомляється, сім'я запевнила Трампа, що на похоронах старшого Буша не будуть демонструватися анти-трампівські повідомлення, як на серпневих похоронах покійного сенатора Джона Маккейна.

Видання Politico підкреслює, що Дональд Трамп справляється зі смертю Буша з «аномальною нормальністю».

Дивіться також: Хвилиною мовчання розпочала роботу у понеділок Нью-Йоркська фондова біржа

Хвилиною мовчання розпочала роботу у понеділок Нью-Йоркська фондова біржа. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:47 0:00

XS
SM
MD
LG