Спеціальні потреби

Компанія пообіцяла США 166 мільйонів масок-респіраторів за три місяці


Президент США заявив у понеділок про досягнення угоди з компанією 3М щодо імпорту до США 166 мільйонів масок-респіраторів у наступні три місяців. Ці поставки доповніть 35 мільйонів масок, які компанія щомісячно виробляє на території Сполучених Штатів Америки.

Повідомляється, що глава компанії подякував президенту США та адміністрації за "лідерство та співпрацю". Угоді передувала суперечка між Білим домом та компанією і президент США вдався до Закону про військове виробництво, щоб примусити компанію сфокусуватись на потребах американського ринку. 3М було розкритиковано за продовження експорту масок-респіраторів на тлі кризи у самих США.

Як повідомляє видання The Washington Post, компанія 3М буде імпортувати маски із Китаю, щоб вирішити суперечку із адміністрацією Сполучених Штатів Америки.

Раніше президент розповів, що найближчим часом до штатів, які стали епіцентрами спалаху COVID-19, будуть спрямовані «тисячі військовослужбовців». Так, до штату Нью-Йорк мали прибути тисячі військових, які допомагатимуть місцевій владі та медикам у боротьбі з поширенням вірусу.

Дивіться також: Шиють маски замість вітрил: як компанія у штаті Мейн перепрофілювала свою справу

XS
SM
MD
LG