Спеціальні потреби

З Путіним Трамп говоритиме про «шкідливу діяльність» Росії – посол США у Москві


«Ми дуже уважно будемо стежити за ситуацією, але мир завжди вартий зусиль», - посол США у Москві.

Президент не зніматиме з Росії відповідальність за її шкідливу діяльність

Президент США Дональд Трамп обговорюватиме «шкідливу діяльність» Росії під час саміту з лідерами НАТО та на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Гельсінкі. Про це заявив посол США у Росії Джон Хантсман.

«Президент вірить, що покращення стосунків з Росією піде на користь і США, і Росії, але м’яч насправді знаходиться на російському полі і президент не зніматиме з Росії відповідальність за її шкідливу діяльність» - заявив посол США в Росії Джон Хантсман.

Ми дуже уважно будемо стежити за ситуацією, але мир завжди вартий зусиль

«Ми дуже уважно будемо стежити за ситуацією, але мир завжди вартий зусиль» - додає Хантсман.

Зустріч президентів США та Росії має відбутися 16-го липня у Гельсінкі. За словами самого Дональда Трампа у ході зустрічі ймовірно будуть підняті в тому числі питання війни у Сирії та України.

Нагадаємо, що колишній посол США в Україні, експерт аналітичного центру Brookings Institution Стівен Пайфер побоюється, що зустріч президентів США та Росії у Гельсінкі не покращить відносини між країнами, а сам Дональд Трамп може надто довірливо поставитись до заяв Володимира Путіна.

За словами Пайфера, «відносинам між США та Росією не завадить покращення... Але Трамп має бути сфокусованим та дисциплінованим».

Дивіться також: Справжній «Містер Свято»: вашингтонець декорує свій будинок, щоб розвеселити сувору столицю

XS
SM
MD
LG