Спеціальні потреби

Трамп на саміті НАТО: я борюся за американських фермерів


Президент США Дональд Трамп заявив, що він думає про американських фермерів навіть під час зустрічі з союзниками по НАТО в Брюсселі.

«В Брюсселі, але завжди думаю про наших фермерів» - написав Трамп у пості в Twitter.

Критики адміністрації президента США застерігають, що антагоністичні торгівельні кроки нашкодять американським фермерам, що вирощують зернові культури, наприклад, соєві боби.​

Втім, за словами Трампа, «фермери були у скрутній ситуації останні 15 років». Він звинувачує торгівельні бар’єри та тарифи інших країн за руйнування американського фермерського бізнесу. Він обіцяє покращити стан фермерства, але «це не станеться надто швидко» - говорить президент.​

«Я борюсь за рівні можливості для наших фермерів і переможу!» - додав Трамп.

Нагадаємо, що Дональд Трамп виступив з різкою критикою позиції Німеччини на зустрічі лідерів країн НАТО, що відбулась в середу в резиденції посла США до Бельгії перед початком офіційної програми саміту. Звертаючись до генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберґа, Трамп розкритикував Німеччину за підтримку проекту російського газового проекту «Північний потік 2», а також за те, що Німеччина повільно рухається в напрямку виконання цілей витрат на НАТО.

Дивіться також: Трамп запропонував на розгляд Сенату кандидата на посаду Верховного судді США

Трамп запропонував на розгляд Сенату кандидата на посаду Верховного судді США. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:30 0:00

  • 16x9 Image

    Олексій Коваленко

    Журналіст, ведучий щоденних телепрограм Української служби Голосу Америки. Висвітлюю теми розслідування воєнних злочинів, міжнародних санкцій, військової та економічної підтримки України від США та ЄС. Досліджую питання свободи медіа та протидії російській дезінформації і пропаганді.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG