Спеціальні потреби

Курорт Трампа у Флориді закрили на карантин через спалах коронавірусу


Курорт Мар-а-Лаго у Флориді, що належить колишньому президенту США Дональду Трампу, частково закрили через спалах там коронавірусу. Про це повідомляють американські медіа із посиланням на працівників клубу. Інформацію також підтвердив працівник рецепції.

Кілька працівників відправили на карантин, однак невідомо, чи зачепило це колишню першу родину Америки.

Трампи переїхали у Мар-а-Лаго у січні в день інавгурації нового президента Джо Байдена. Відтоді, пише NBC, колишній глава країни живе там непублічним життям: грає у гольф, зустрічається із друзями й лідерами Республіканської партії й планує свою подальшу політичну кар'єру, зокрема, розглядає можливість взяти участь у виборах президента 2024 року.

Минулої осені Трамп перехворів на коронавірус, лежав у лікарні біля Вашингтона, а пізніше отримав щеплення від COVID-19.

Торік після зустрічей у Мар-а-Лаго, зокрема, із екс-президентом Трампом та його родиною, один із високопосадовців Бразилії отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Дивіться також: Чи не зарано знімати карантинні обмеження? Що кажуть експерти? Відео

Чи не зарано знімати карантинні обмеження? Що кажуть експерти? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:45 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG