Спеціальні потреби

Онука Трампа причарувала китайців своїм співом та ще 8 причин чому "Дядька Трампа" люблять у Китаї - ЗМІ


Доньку Трампа Іванку, власницю власного модного бренду, у Китаї вважають прикладом для наслідування для молодих підприємців, а онуку президента США, Арабеллу Кушнер, добре знають за її спів китайською мовою. Канадське видання The Star опублікувало матеріал про несподівану любов частини китайців до Дональда Трампа.

Прихильники Трампа у Китаї називають його "Дядько Трамп", "Великий Командувач", "Дональд Сильний". А після відвідин Трампом Забороненого міста у середу разом із президентом Китаю Сі Цзіньпіном, один з фанів виголосив: "Хай живе імператор Трамп".

Ось низка причин з яких у Китаї симпатизують президенту США.

1. "Лишається собою. Не схожий на інших політиків", -розповів про Трампа один із учасників онлайн групи із понад 23 000 осіб, які діляться новинами про президента США.

2. "Фани Трампа у Китаї відзначають його нестримний стиль, його навички актора, бажання говорити прямо. Іншим подобається, що він готовий визнавати, що Китай є наддержавою та рівнею США на міжнародній арені", - пише видання.

3. "Багато людей відчувають полегшення, що Трамп є лідером, якого укладання вигідних угод цікавить більше, ніж ідеалізм", - відзначає The Star.

4. "Навіть ті, хто знають про проблеми Трампа у США, включно з розслідуванням зв'язків його виборчого штабу з Росією, кажуть, що це не відволікає їх від чеснот президента США".

5. "Для багатьох китайців, Трамп є представником розкрученого у медіа образу: бізнесмен-знаменитість. Успішні, балакучі мільярдери можуть отримати напівбожественний статус у китайському суспільстві, де поважають швидкий успіх і прагнуть до нього. Трамп не є виключенням".

6. "Навіть деякі з тих, хто не погоджується із політикою Трампа, вбачають у ньому свіжу постать, іконоборця, який готовий відмовитись від зверхнього тону, що звучав від деяких попередніх лідерів США щодо Китаю, особливо у питанні прав людини".

7. "Китайці поважають непередбачуваних, впевнених особистостей, прикладами яких в історії самого Китаю є засновник країни Мао Цзедун", - розповів The Star Стенлі Розен, професор Університету південної Каліфорнії.

8. На руку Трампу грає його родина. Доньку Трампа Іванку, власницю власного модного бренду, у Китаї вважають прикладом для наслідування для молодих підприємців, а онуку президента США Арабеллу добре знають за її спів китайською мовою. Новий ролик у якому Арабелла співає китайською за лічені дні набрав 10 мільйонів переглядів у Китаї.

9. Трамп виявив повагу до лідера Китаю.

"The Global Times, націоналістичне державне видання у Китаї, особливо відзначило вияви поваги до Сі Цзіньпіна з боку Трампа, як-от коли він минулого місяця зателефонував лідеру Китаю, щоб привітати із обранням на новий 5-річний термін на чолі Китаю. "Трамп став першим президентом США, який це зробив", написали у державному виданні, додавши, що такий вчинок президента США вказує на його "повагу до китайської державної системи", - розповіли у The Sun.

Дивіться також: У чорнобильській зоні розпочали будівництво централізованого сховища для відпрацьованого ядерного палива

XS
SM
MD
LG