Спеціальні потреби

81% опитаних не бачать користі у переписуванні Конституції


Минулого тижня у Києві розпочала свою роботу Конституційна асамблея,
«Зміни повинні бути покращенням для простого люду, а не для урядовців» ...
Люба Шампанюк

створена указом президента Януковича для внесення змін до Основного закону.

На нашій веб-сторінці ми запитали у вас: чи потребує сьогодні Україна нової Конституції? Ось як розділились думки учасників опитування:
Так - 15%
Ні - 81%
Не знаю - 4%.


Цю тему протягом тижня також обговорювали наші глядачі на сторінці «Голосу Америки» у соціальній мережі Фейсбук. Ось деякі із коментарів, які ми отримали:

«У Конституцію треба внести положення щодо позбавлення громадянства всіх, хто не складе іспити з української мови та історії», – вважає Євген Заславський.

«Мені, як і більшості українців, не холодно і не жарко від Конституції. Є закон, але його може порушити кожен, хто має владу та гроші», – пише Антон Савченко з Києва.

«Зміни повинні бути покращенням для простого люду, а не для урядовців, вони ж тільки й дбають про себе, про свою недоторканність, а нам що робити, коли моєї зарплати вистачає лише для того, щоб заплатити за житло», – додає Люба Шампанюк з Тернополя.

Нагадаємо, що щонеділі у нашій телепрограмі Час-Time ми цитуємо найцікавіші думки висловлені на нашій Facebook сторінці протягом тижня.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG