Спеціальні потреби

Сирійський президент оголосив амністію


Сирійський президент Башар аль Асад оголосив загальнонаціональну амністію для всіх злочинів, що були здійснені до цього вівторка. Це вже далеко не перший раз, коли президент «пробачає» злочини, здійснені після початку повстання та громадянської війни, що почалася два роки тому.

Про це повідомилии державні ЗМІ за день до святкування Дня незалежності Сирії. Попереднє помилування було оголошено у жовтні.

Тим часом голови п’яти агентств ООН, що надають гуманітарну допомогу сирійському населенню, заявили, що уряди та міжнародні організації не докладають достатьно зусиль, аби зупинити кровопролиття в країні. Вони закликали керівників урядів наполягати на політичному рішенні та заявили, що ООН впритул наблизилася до припинення надання Сирії гуманітарної допомоги.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG