Спеціальні потреби

Чергові удари авіації НАТО по Лівії


Шкода, заподіяна авіаударами НАТО у Тріполі
Шкода, заподіяна авіаударами НАТО у Тріполі

З Лівії почали надходити деталі про шкоду, заподіяну авіаударами повітряних сил НАТО у вівторок вранці по столиці Тріполі.

За словами очевидців, щонайменше п’ять потужних вибухів пролунало у лівійській столиці і над містом піднялася хмара диму.

Згодом, посадовці повели журналістів до районів, де завдано найбільше збитків. Журналістам показано пошкоджене адміністративне приміщення і лікарня, де власті кажуть, що щонайменше троє дітей отримало поранення. За повідомленнями, пошкоджено також телекомунікаційну вежу.

У понеділок, авіація НАТО вчинила повітряні атаки на урядові склади зброї біля західного містечка Зінтан.

У виданій у вівторок заяві, Альянс повідомив, що нещодавніми аіваударами уражено командно-контрольні пункти у Тріполі, склади зброї у місті Міздах та командно-контрольний пункт і танк у портовому місті Місрата, яке перебуває під облогою.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG