Спеціальні потреби

Розпочалися навчання військ Південної Кореї і США


Не зважаючи на застереження з боку Північної Кореї, розпочалися щорічні навчання військ Південної Кореі та Споучених Штатів. КНДР твердить, що це підготовка до вторгнення.

Навчання Key Resolve та Foal Eagle розпочалися в понеділок, хоча Пхеньян повторно закликав до їх скасування, погрожуючи скасуванням угоди про зустрічі родин, розділених під час Корейської війн. Однак опісля Північ вирішала таки провести зустрічі родин.

Key Resolve, які триватимуть понад тиждень, це великою мірою комп’ютерні навчання, тоді як у восьмитижневих навчаннях Foal Eagle братимуть участь військово-повітряні, сухопутні та військово-морські сили.

У цей час в Південній Кореї перебуває приблизно 28 тисяч американських військововослужбовців, завданням яких є запобігти агресії з боку Північної Кореї.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG