Спеціальні потреби

В Конгресі США занепокоєні зволіканням з розширенням російських санкцій


Стені Гоєр
Стені Гоєр

"Я тяжко працював з моїми колегами з обох партій над тим, щоб законодавство з російських санкцій було прийнято більшістю голосів, яка спроможна подолати вето", - наголосив партійний організатор демократів у Палаті представників Конгресу США Стені Гоєр, відповідаючи на запитання від виборців в соціальних мережах.

Гоєр подякував виборцеві за задане запитання, яке звучало так: "Російські санкції... Конгрес сказав "так" значною більшістю голосів, однак вони "пропали без вісти" ... Чому?..."

Законодавець висловив незадоволення зволіканням адміністрації Трампа з втіленням запропонованих санкцій.

"Закон розширює санкції проти Росії через її втручання до наших виборів, підтримку сепаратистів на сході України і незаконну окупацію Криму, - наголосив Гоєр. - Мене глибоко непокоїть небажання адміністрації примусити Росію сплачувати ціну за агресію проти своїх сусідів та проти Сполучених Штатів.

Міністерство фінансів США мало повністю забезпечувати виконання цих санкцій і закликати наших союзників приймати та забезпечувати виконання подібних санкцій".

Дивіться також: Час-Тайм. Конфлікт НАБУ і ГПУ та справа Саакашвілі. Реакції

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG