Спеціальні потреби

Сенатор закликав Трампа не закривати очі на агресію РФ проти України


Сенатор Боб Коркер
Сенатор Боб Коркер

Путін продовжує дестабілізуючі дії в Європі. Такий висновок зробив голова комітету Сенату США з міжнародних відносин сенатор Боб Коркер за результатами свого візиту в складі делегації законодавців США до Швеції, Данії, Латвії та Фінляндії на початку липня.

«Дестабілізуюча поведінка Росії продовжує мати значний вплив», - зауважив сенатор.

В своїй заяві, Коркер закликав Трампа під час зустрічі з Путіним «не закривати очі» на агресію путінського режиму, зокрема, проти України.

«Готуючись до саміту в Гельсінкі, важливо, щоб США не закривали очі на довгу історію агресії путінського режиму, включаючи порушення територіальної цілісності України, втручання до виборів та теперішні дії в Сирії. Перед обличчям таких загроз, ми маємо діяти спільно з нашими союзниками у НАТО і зміцнювати наше трансатлантичне партнерство», - наголосив Коркер.

Коркер також засвідчив свою позицію стосовно невизнання незаконної анексії Криму.

«Визнання Криму частиною Росії зашкодить міжнародному порядку, заснованому на правилах, який було створено за лідерства США і який підтримав розвиток демократії у світі і посилив безпеку наших громадян», - написав сенатор у Twitter.

Дивіться також: Подробиці рятувальної операції у Таїланді та огляд інших подій у світі за сьогодні

Подробиці рятувальної операції у Таїланді та огляд інших подій у світі за сьогодні. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG