Спеціальні потреби

Як Санта Клаус допоміг бездомним тваринам


У магазині модного одягу в центрі Вашингтона незвичні клієнти – собаки. У будь-який інший день чотириногих друзів людини напевне негайно би вигнали на вулицю, але цього дня собака Амі, наприклад, бажана гостя. У неї зустріч із Санта Клаусом.

Амі разом з актором, що виконує роль Санти, допомагають зібрати кошти для притулків для бездомних тварин. За фото, господарі платять 20 доларів, які буде надано у вашингтонський благодійний Фонд захисту тварин.

За словами організатора акції Тари Де Ніколас, більше 180 людей підтримали цю акцію. Магазин Він’ярд Вайнс, у якому все це відбувалося, пожертвував у фонд 10% своєї вечірньої виручки. Разом – це тисячі доларів, які допоможуть багатьом тваринам.

«Наша організація піклується про більш ніж 30 тисяч тварин в рік. Дикі, бездомні, ті що загубилися, або ті, над ким знущалися їх господарі – усі потрапляють у наші притулки. Ми допомагаємо і піклуємося про них. Також ми маємо спеціальну поліцію, що реагує на випадки знущання над тваринами. Ми робимо дуже багато», – розповідає Тара.

Кожен, хто цього дня прийшов, щоб підтримати вашингтонський Фонд захисту тварин мусив заповнити спеціальну анкету і зробити свій внесок. Після цього – дорога собакам до Санти відкрита. Крім фотосесії, чотириногих моделей ще й годували смачними ласощами і дозволили поспілкуватися з незнайомцями.

А тим людям, у кого поки немає домашніх тварин, фонд пропонує взяти когось зі своїх притулків.

Зроблені у цей день фотографії розлетяться по всій країні як різдвяні привітання. У вашингтонській організації захисту тварин вірять, що магія Різдва допоможе і іншим безпритульним тваринам знайти нові, люблячі родини.

  • 16x9 Image

    Руслан Петричка

    Руслан Петричка – керівник Української служби Голосу Америки. В журналістиці - з 1998 року. Працював репортером, телевізійним ведучим, продюсером. На Голосі Америки спеціалізуюся на питаннях внутрішньої політики США та українсько-американських відносинах.

Інше за темою

XS
SM
MD
LG