Спеціальні потреби

Санкції проти Росії розширено Мінфіном США: у переліку "міністри" ОРДЛО, "Нічні вовки"


Petro Poroshenko
Petro Poroshenko
Таким чином Росія підштовхується до пошуку дипломатичного вирішення
Заява міністра фінансів США

Міністерство фінансів США щойно посилило санкції щодо Росії, розширивши перелік фізичних та юридичинх осіб, щодо яких діють санкції запроваджені попередніми президентськими указами пов'язаними з Росією та Україною. Про це йдеться у заяві оприлюдненій на сайті Мінфіну США.

Загалом санкційний список роширено на 38 позицій серед яких увагу приділяють санкції спрямовані проти організації "Нічні вовки", приватної російської військової компанії "Вагнер", численних міністрів т.з. "ЛНР" та інші.

Санкції США щодо Росії, які пов'язані із ситуацією на Сході України лишатимуться в силі доки Росія повністю не виконає свої забов'язання відповідно до Мінських угод

"Таким чином Росія підштовхується до пошуку дипломатичного вирішення", - заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін, - "Чинна Адміністрація віддана дипломатичному процесу, який гарантує суверенітет України, і не повинно бути жодного полегшення санкцій доки Росія не виконає свої забов'язання відповідно до Мінських угод".

Із переліком доданих до санкційного списку фізичних та юридичин осіб можна ознайомитись на сайті Мінфіну США.

Оглядачі пов'язують оприлюднення оновлень до санкційного списку із візитом до США президента України Петра Порошенка.

Санкції США пов'язані із Кримом не будуть зняті доки Росія не припинить окупакцію півострова

"Санкції США щодо Росії, які пов'язані із ситуацією на Сході України лишатимуться в силі доки Росія повністю не виконає свої забов'язання відповідно до Мінських угод. Санкції США пов'язані із Кримом не будуть зняті доки Росія не припинить окупакцію півострова", - йдеться у заяві на сайті Мінфіну США.

Дивіться також: Порошенко у Вашингтоні: дуже важливо, що моя зустріч у Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG