Спеціальні потреби

На літаку було 39 пасажирів і четверо членів екіпажу.


Розбитий російський літак біля Тюмені
Розбитий російський літак біля Тюмені

За повідомленням російських офіційних осіб, у катастрофі літака в Сибіру загинула щонайменше 31 особа. Літак розбився і загорівся в понеділок неподалік міста Тюмень.

З розбитого літака витягнули 13 людей, які вижили катастрофу, але опісля одна людина померла від ран. Представники медичних кіл заявили російським ЗМІ, що щонайменше п’ятеро осіб перебувають у критичному стані. На літаку було 39 пасажирів і четверо членів екіпажу.

Літак АТR-72 російської компанії UTair упав на землю в районі за 35 кілометрів від західносибірського міста Тюмень, коли здійснював рейс до міста Сургут. Причина катастрофи невідома.

Представниця Міністерства з надзвичайних ситуацій Ірина Андріанова заявила, що після катастрофи поранених осіб перевезено вертольотом до лікарні в Тюмені.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG