Спеціальні потреби

Раян: у Трампа є повноваження на застосування військової сили в Сирії


Пол Раян
Пол Раян

Спікер Палати представників підкреслив, що Вашингтон повинен очолити відповідь міжнародної спільноти на хіматаку в Думі



Спікер Палати представників Конгресу США Пол Раян заявив в четвер, що у Сполучених Штатів є зобов'язання очолити відповідь міжнародної спільноти на хімічну атаку, яку, згідно з існуючими підозрами, було скоєно в Сирії, і що президент Дональд Трамп має право використовувати для цього військову силу.

Президент Сирії Башар Асад і «його соратники, Тегеран і Москва, зробили ще одне масове злодіяння ... Я думаю, що США зобов'язані очолити відповідні дії міжнародного співтовариства і притягнути винних до відповідальності за це», - сказав Раян журналістам.

Спікер Палати представників сказав, що немає необхідності в тому, щоб американський Конгрес надавав Трампу нові повноваження на використання військової сили, оскільки для цього досить уже наявних повноважень.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG