Спеціальні потреби

Путін висміяв «плітки» про свою хворобу


Президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв і Володимир Путін
Президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв і Володимир Путін

Російський президент Володимир Путін у понеділок жартівливо відмахнувся від чуток про те, що йому довелося кілька днів триматися в тіні через проблеми зі здоров’ям, зазначивши, що без пліток жити було б «нудно».

Президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв, виступаючи в ретельно зрежисированому дуеті з Путіним, також поручився за здоров’я російського лідера, заявивши на їх зустрічі в Санкт-Петербурзі: «Тільки що Володимир Володимирович мене по території катав, сам сидів за кермом».

Розслаблений, нехай і злегка блідий, Путін з невимушеною посмішкою позував перед журналістами в Костянтинівському палаці, з’явившись на публіці вперше з 5 березня.

«Нудно буде без пліток», – зазначив він.

Незвично довгий для переважно підконтрольних державі російських ЗМІ відсутність Путіна породила цілий ряд версій – від хвороби лідера до палацового перевороту. 62-річний лідер, незважаючи на вік, бравує іміджем мачо, а в 2008 році висловив фразу про те, що працює «як раб на галерах» на благо країни.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG