Спеціальні потреби

Путін: Маккейн імпонує мені своїм «патріотизмом», але він застряг у часі


Російський лідер заявив, що США і Росія повинні разом працювати над вирішенням світових проблем



Російський президент Володимир Путін заявив, що сенатор-республіканець Джон Маккейн, відомий своєю антикремлівською риторикою, живе в «старому світі», і що Росія і США повинні разом працювати над вирішенням спільних проблем.

Про це повідомляє інформагентство Reuters.



Минулого тижня Маккейн заявив, що Путін представляє серйознішу загрозу для міжнародної безпеки, ніж «Ісламська держава», і попередив, що Сенат намагатиметься посилити санкції щодо Москви в зв'язку з її втручанням в минулорічні президентські вибори в США.

Читайте також: Путін є більшою загрозою, ніж ІДІЛ - Маккейн

В інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну, уривки з якого були опубліковані в четвер, напередодні планованої на 12 червня прем'єри на каналі Showtime, Путін похвалив сенатора за «патріотизм».

«Насправді він для мене навіть трошки симпатичний - так-так, я не жартую зараз. Він імпонує мені своїм патріотизмом і своєю послідовністю в захисті інтересів своєї країни», - сказав Путін в інтерв'ю, яке було записано в лютому.

При цьому він додав: «Люди з такими переконаннями, як сенатор, якого ви згадали, вони живуть ще в старому світі і не хочуть заглядати в майбутнє, зрозуміти, як швидко змінюється світ, не бачать реальних загроз і не можуть переступити через своє минуле, воно тягне їх за собою назад.

Путін закликав США співпрацювати з Росією у вирішенні світових проблем.

Дивіться також: За відкритими свідченнями Джеймса Комі стежила уся країна

За відкритими свідченнями Джеймса Комі стежила уся країна. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:37 0:00

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG