Спеціальні потреби

Від взуття, залатаного клейкою стрічкою, до 11 мільйонів доларів. Чоловік залишив несподівані пожертви


santa
santa

Соціальний працівник із Сіетла, штат Вашингтон, помер від раку на початку цього року у віці 63 років, залишивши більшість майна на суму 11 мільйонів доларів благодійним організаціям, які допомагають бідним, хворим, інвалідам і самотнім.

Ця сума здивувала його найкращих друзів та тих, хто отримав пожертви, бо про цього чоловіка знали, що він латав свої черевики клейкою стрічкою, купував продукти за знижкою, водив побиті автомобілі, а якщо запрошував друзів на вечерю, то до закладів швидкого харчування.

Неймен, який помер не одружений і бездітний, любив дітей, але також був дуже некомпанійський, заощаджуючи, інвестуючи та працюючи на додаткових роботах, щоб накопичити гроші, які він рідко витрачав на себе, побачивши, яким несправедливим може бути життя до найбільш вразливих дітей, кажуть його друзі.

Чоловік заощадив і інвестував достатньо коштів, щоб заробити кілька мільйонів доларів, а також успадкував мільйони від своїх батьків. Багато організацій, які отримали пожертви від Неймена, сказали, що не знали його, хоча перетиналися з ним.

Він залишив 2,5 мільйона доларів організації, що піклується про дітей, народжених матерями, які зловживали наркотиками, та допомагає дітям позбутися залежності. Найман також передав 900 тисяч доларів організації, яка допомагає дітям без опікунів знайти тимчасову домівку.

Дивіться також: Чому цей дідусь віддає останні гроші на шоколадки для незнайомців

Чому цей дідусь віддає останні гроші на шоколадки для незнайомців. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00

XS
SM
MD
LG