Спеціальні потреби

Президент України занепокоєний діями Росії


Президент України Петро Порошенко в телефонній розмові з президентом Європейської Ради Германом Ван Ромпеєм «висловив глибоке занепокоєння з приводу перетину українського кордону російською бронетехнікою і намірами Росії повторно відправити в Україну «гуманітарний» конвой».

Про це повідомляє прес-служба президента України.

Як наголошується в повідомленні прес-служби президента України, Порошенко і Ромпей обговорили ситуацію в Україні напередодні зустрічі Україна-ЄС-«Євразійська трійка» в Мінську 26 серпня.

«Президент України закликав президента Європейської Ради вжити спільних заходів, щоб зупинити війну в центрі Європи», - наголошується в повідомленні.

Крім цього, повідомляє прес-служба, досягнута домовленість про те, що «українське питання може стати предметом окремого обговорення главами держав і урядів країн ЄС 30 серпня».

«Герман Ван Ромпей підтвердив готовність зустрітися з Петром Порошенком 30 серпня в Брюсселі для детального обговорення ситуації і позиції Європейського Союзу», - повідомляє прес-служба.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG