Спеціальні потреби

Порошенко назвав пропозицію Путіна «першим практичним кроком» у врегулюванні кризи


Президент України Петро Порошенко заявив, що пропозиція Кремля скасувати постанову про використання російських військ на території України стала «першим практичним кроком» Москви у врегулюванні кризи.

«Президент України вважає звернення Володимира Путіна до Ради Федерації про скасування рішення щодо використання збройних сил Росії на території України від 1 березня 2014 року першим практичним кроком після офіційної підтримки президентом Росії мирного плану України щодо врегулювання ситуації на Донбасі», – повідомляє прес-служба глави української держави.

Раніше у вівторок Володимир Путін звернувся до верхньої палати російського парламенту з проханням відкликати надане йому право використовувати збройні сили для вторгнення в Україну з метою захисту російськомовного населення.

Про це повідомила прес-служба Кремля.

За повідомленням, Рада Федерації на своєму засіданні у середу має намір підтримати таке рішення Путіна.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG