Спеціальні потреби

Польща завершила першу фазу закупівлі американської системи ПРО Patriot


Американська система ПРО Patriot
Американська система ПРО Patriot

Державний департамент США привітав завершення першої фази закупівлі Польщею американської системи протиракетної оборони Patriot, йдеться в офіційній заяві відомства. Відповідну угоду було підписано у Варшаві. Вартість закупвлі складає 4,6 мільярда доларів і включає нову сучасну систему командування та контролю польської системи повітряної оборони, повідомляється в заяві.

Підписання цієї угоди посилить безпеку та можливості США, Польщі та НАТО на східному фланзі Альянсу, заявила речниця Держдепу Гедер Науерт.

Закупівля є частиною польських інвестиції до фінансування тягаря колективного захисту через програму модернізації, якій Польща присвячує більше 20 відсотків оборонного бюджету і є втіленням тих заяв, які були зроблені під час зустрічі президентів Трампа та Дуди у Варшаві в липні 2017 року, відзначається в заяві Дежрдепу. Це також створює робочі місця як в США, так і в Польщі

Дивіться також: Децентралізація в Україні створить нове покоління лідерів — дослідження США

Децентралізація в Україні створить нове покоління лідерів — дослідження США. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:44 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG