Спеціальні потреби

Ґейтс витратив біля 3 мільйонів доларів, вкрадених у Манафорта, на свою коханку


Рік Ґейтс виходить з будівлі суду, лютий, 2018
Рік Ґейтс виходить з будівлі суду, лютий, 2018

Рік Ґейтс, колишній бізнес-партнер Пола Манафорта, визнав на суді, що обманним шляхом отримав близько трьох мільйонів доларів, які витратив на фінансування своїх позашлюбних стосунків десять років тому, пише Business Insider.

Ґейтс додав, що мав позашлюбні відносини в Лондоні, які тривали близько двох місяців. Він часто зупинявся в Лондоні на шляху до України, куди він подорожував з метою надання політичних консультацій від імені компанії Манафорта.

Він заявив, що вкрав у Манафорта гроші, щоб фінансувати витрати пов'язані з цими стосунками, які включали, зокрема, перельоти першим класом, відпочинок в найкращих готелях, а також оренду апартаментів в Лондоні

В центрі судового розгляду справи проти Манафорта у вівторок стали звинувачення висунуті проти Манафорта в ухилянні від оподаткування, банківському шахрайстві та приховуванні наявності рахунків в іноземних банках. Ґейтс, який раніше виступав повіреним у справі Манафорта, у лютому уклав угоду зі слідством, яка включала і надання свідчень проти Манафорта.

Зараз Ґейтса називають "зірковим свідком" сторони звинувачення.

Дивіться також: Рік Ґейтс розповів, як Манафорт заробляв гроші в Україні

Рік Ґейтс розповів, як Манафорт заробляв гроші в Україні. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:58 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG