Спеціальні потреби

Командувач есмінця США подякував українцям за гостинність перед участю в Sea Breeze


американський крейсер Hue City
американський крейсер Hue City

Есмінець Carney типу Arleigh Burke та ракетний крейсер класу Ticonderoga - Hue City відправились від Одеси для участі в морській частині військових навчань Sea Breeze, повідомляють ВМС США в Європі та Африці.

Есмінець США Carney та крейсер США Hue City в Одесі перед участю в Sea Breeze

Навчання Sea Breeze-2017 проводяться спільно Україною та США з залученням міжнародних партнерів і надають можливість військовим країн-учасників взаємодіяти під час реалістичних навчань на морі, щоб набути досвід та відпрацювати злагодженість.

«Sea Breeze – фантастична нагода посилити довіру та розпочати спілкування між країнами-учасниками», - зазначив капітан Ден Ґ​іллен, командуючий Hue City. «Стабільність та безпека регіону є надзвичайно важливою і ці навчання дозволяють ВМС країн-учасників спільно діяти та навчатися в Чорному морі».

Обидва кораблі прибули до Одеси 10 липня. Протягом перебування в порту, моряки обох суден мали можливість відвідати пам’ятки Одеси.

«Ми вдячні українцям за гостинність, - сказав командувач Carney Пітер Галворсен, - Одеса – чудове місто з живою культурою і багатою історією. Ми в захваті від можливості взяти участь в морському етапі Sea Breeze-2017. Ми завжди прагнемо покращувати нашу здатність взаємодіяти з союзниками та партерами в регіоні».

Дивіться також: Палата представників хоче якнайшвидше просунути законопроект, який передбачає посилення санкцій проти Росії – Раян

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG