Спеціальні потреби

В Афганістані загинули два американські військовослужбовці


Американські військовослужбовці в Афганістані
Американські військовослужбовці в Афганістані

Представник Пентагону повідомив у четвер про смерть двох американських військовослужбовців і поранення третього протягом ночі в Афганістані.

Капітан Джефф Дейвис заявив, що два солдати загинули в південній провінції Нангархар у ході операції протти угруповання «Ісламська держава» в Афганістані. Це той регіон, де цього місяця в результаті скинення «матері всіх бомб», як повідомлено, загинуло майже 100 бойовиків ІДІЛ.

Згідно із заявою американських сил в Афганістані, рейд був проведений спільно з афганськими силами.

«Боротьба з афганським відділенням «Ісламської держави» важлива для вього світу, але, на жаль, не без жертв, сказав високопоставлений командир американських військ генерал Джон Ніколсон. – Від імені всіх американських військ і наших коаліційних партнерів, висловлюю найглибше співчуття родинам, приятелям товаришам по зброї наших загиблих колег».

Згідно з військовим протоколом, особові дані загиблих американців не подано до часу повідомлення найближчих членів родини.

Дивіться також: 31 рік після катастрофи: Перша черга грандіозної сонячної станції в Чорнобилі скоро дасть струм

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG