Спеціальні потреби

Чому озброєння України виключили з програми Республіканської партії у 2016? - слідчі Сенату майже розібралися


Ричард Бурр, сенатор-республіканець (праворуч) та Марк Ворнет, сенатор-демократ на слуханнях Сенатського комітету з питань розвідки
Ричард Бурр, сенатор-республіканець (праворуч) та Марк Ворнет, сенатор-демократ на слуханнях Сенатського комітету з питань розвідки

Сенатський комітет з питань розвідки майже завершив розслідування обставин внесення минулого року змін до офіційної програми Республіканської партії США щодо питання надання Україні оборонних летальних озброєнь, а також обставин зустрічі представників виборчої кампанії із тодішнім послом Росії у США Кисляком. Про це у ході прес-конференції у Вашингтоні заявив американський сенатор Ричард Бурр (Richard Burr), голова Сенатського комітету з питань розвідки. Прес-конференцію було присвячено поступу сенатського розслідування щодо втручання Росії у вибори у США.

Підсумок заяви Бурра оприлюднила у Twitter Ліза Десжардінс (Lisa Desjardins), журналіст PBS NewsHour.

Як відомо, під час партійного з'їзду Республіканської партії США напередодні висунення єдиного кандидата на президентських виборах, було внесено зміни. З програми було виключено пункт про підтримку партією надання Україні летальних оборонни озброєнь.

Сьогодні також стало відомо про деякі поточні дані щодо рослідування Сенатського комітету з питань розвідки щодо втручання Росії у вибори у США.

Так, слідчі опрацювали понад 100 000 сторінок документів, провели інтерв'ю із понад 100 особами та провели 11 відкритих слухань.

Дивіться також: Собака потрапив до Книги рекордів Гіннеса через найдовший у світі язик

Собака потрапив до Книги рекордів Гіннеса через найдовший у світі язик. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:06 0:00

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG