Спеціальні потреби

У Пакистані нападник-смертник убив 18 людей


Після атаки в містечку Кохат
Після атаки в містечку Кохат

Пакистанська поліція повідомила, що в північно-західному районі країни нападник-смертник вчинив атаку неподалік ринку. Щонайменше 18 людей загинуло і понад 30 отримали поранення.

За повідомленням офіційних осіб, атака сталася в середу в містечку Кохат.

Поліція каже, що нападник підірвав вибухівку біля автобуса з пасажирами неподалік ринку Тірах. Автобус був в дорозі до сусіднього району Оракзай.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальності за вибух.

Тимчасом імовірний представник пакистанського угруповання Талібан взяв відповідальність за криваву атаку, яку здійснено в понеділок під час антиталібської зустрічі.

У тій атаці два нападники-смертники підірвали вибухівку в місцевості Мохманд неподалік кордону з Афганістаном. Загинуло 50 людей.
Пакистанські збройні сили ведують операції проти повстанців у тому районі, але не здатні перемогти Талібан і пов’язані з аль-Кайдою угруповання.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG