Спеціальні потреби

Трамп назвав своє різдвяне бажання


Trump
Trump

В переддень Різдва, президент США Дональд Трамп відповідав на дзвінки від дітей, запитуючи їх, чого вони хотіли б найбільше від Санта Клауса, і ділячись власними бажаннями на Різдво, повідомляє Reuters.

Розмовляючи з президентом, одан хлопчик побажав отримати конструктор. Інший – щоб його бабуся вийшла з лікарні.

Трамп же озвучив, що він найбільше бажає "миру для країни" сказав Трамп у розмові з хлопчиком на ім’я Раян, який телефонував до космічного командування NORAD, щоб дізнатись де зараз перебуває Санта.

Сидячи поруч зі своєю дружиною, Меланією Трамп, в оздобленій гобеленами великій залі, президент активно спілкувався з дітьми та їх батьками. Присутні репортери могли чути лише те, що казав президент.

Трамп поділився і своїм передбаченням з дітьми. "Я передбачаю, що Санта добре до тебе поставиться. Справді добре. Краще ніж будь-коли", - сказав він дитині зі штату Міссісіпі, запросивши її завітати колись до Овального кабінету в Білому Домі.

Дивіться також: Як "Щедрик" став символом Різдва у США

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

США: Дайджест головних подій тижня. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:12 0:00
XS
SM
MD
LG