Спеціальні потреби

Вибух газу в Нігерії спричинив смерть понад 100 людей


Пожежа в Нігерії (архівне фото)
Пожежа в Нігерії (архівне фото)

Вибух на заводі індустріального газу в південному районі Нігерії спричинив велику пожежу, в результаті якої загинуло щонайменше 100 людей і багато інших отримали поранення. Про це повідомили журналісти з місця події.

Офіс президента Мухаммаду Бугарі заявив у п’ятницю, що загинули «десятки людей», які очікували відзначення Різдва. В повідомленні не подано точної кількості жертв.

Пожежа спалахнула на газовому заводі в місті Нневі, у штаті Анамбра, в час, коли вибухнула машина-цистерна після того, як розвантажила газ. У повідломленнях говориться, що згоріло багато людей, які очікували в черзі, щоб наповнити балони газом для кухонних потреб.

Пожежа тривала кілька годин. Вона знищила недалекі будинки і вкрила місто чорним димом. «Це була величезна пожежа», – заявив Французькому агентству новин представник місцевої поліції.

Дивіться також: Чого чекати від Росії у 2016-му попередили експерти Atlantic Council

Чого чекати від Росії у 2016-му попередили експерти Atlantic Council. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:06:02 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG