Спеціальні потреби

Беньямін Нетаньягу виступить з промовою на спільній сесії обох палат Конгресу


Головні події світу. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:24 0:00

Держсекретар США Джон Керрі розпочинає поїздку до країн Європи та Саудівської Аравії. На порядку денному його зустрічей з офіційними представниками - переговори щодо зусиль у боротьбі з ісламською державою, ядерна програма Ірану та конфлікт в Україні.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу під час свого візиту до США виступить з промовою на спільній сесії обох палат Конгресу. Очікується, що Нетаньягу говоритиме про ядерну програму Тегерана та її загрози для Ізраїлю. Глава ізраїльського уряду прибуває до Вашингтона на запрошення спікера Палати представників республіканця Джона Бейнера. Президент Барак Обама не планує зустрічатися з Беньяміном Нетаньягу.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що в країні заарештовано американського пілота за підозрами у шпигунстві. Посольство США поки ніяк не прокоментувало заяви президента Венесуели. Голова держави також заявив, що віднині туристам зі США потрібні візи для в'їзду до країни. Ніколас Мадуро постійно звинувачує США у намаганні повалити соціалістичний уряд Венесуели, але жодного разу не надавав будь-яких доказів.

Шторм зі снігу та льоду вкрив цими вихідними частину штатів Техас та Оклагома. Авіаперевізники скасували понад 1000 рейсів з аеропорту у Далласі. Негода рухається наразі на середній захід країни. Метеорологи прогнозують там понад сім сантиметрів снігу. В Чикаго температура впаде до мінус 23 градусів за Цельсієм. Трохи більше снігу – до 30 сантиметрів – очікується у західній Пенсільванії та східному Огайо. Нью-Йорк може отримати близька 8 сантиметрів снігу, а Бостон, який вже пережив понад 2.5 метри снігу цієї зими, може отримати ще 17.5 сантиметрів.

Дивіться також: ​У Нью-Йорку триває ресторанний тиждень. Відео

У Нью-Йорку триває ресторанний тиждень. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:25 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG