Спеціальні потреби

Українські сили звільнили захоплений сепаратистами Маріуполь


Маріуполь вільний!!!
Маріуполь вільний!!!
За повідомленням інформаційних агентств, українські сили безпеки витіснили проросійських екстремістів з урядового будинку в Маріуполі.

Як говориться, сепаратисти залишили будинок міської ради в середу вранці після нічних сутичок з українськими силами безпеки.

Українські урядові сили розпочали наступальну операцію проти проросійських сепаратистів, які протягом кількох останніх тижнів взяли під свій контроль приблизно десять міст та населених пунктів на сході України. Вони обіцяли провести наступної неділі референдум про те, чи вийти зі складу України і приєднатися до Росії.

Подібний референдум в Криму довів до анексії Росією півострова і нинішньої кризи.

Тимчасом Центральний банк України повідомив у середу про отримання трьох мільярдів доларів від Міжнародного валютного фонду. Це перший транш із пакету допомоги від МВФ на підтримку української економіки, яка переживає серйозні труднощі.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG