Спеціальні потреби

Донька Пола Манафорта змінює прізвище


Пол Манафорт
Пол Манафорт

36-річна Джессіка Манафорт подала документи на зміну свого прізвища з сумновідомого Манафорт на Бонд – Джесс Бонд. Очевидно, її рішення продиктоване бажання дистанціюватись від батька, якого засудили за злочини.

В заяві вона написала: "Хотіла б отримати нове ім'я Джессіка Анне Бонд замість теперішнього". Бонд – дівоче прізвище матері Джессіки. В заявці дівчина також написала, що нове ім'я більше пасуватиме її професії, повідомляє New York Post.

Джессіка є незалежним виробником фільмів. Вона вже використовувалf своє нове ім'я в роботі. В титрах до її фільму "Розі", який вийшов в липні, ім'я режисера вказано – Джесс Бонд.

Вона повідомила The Post, що зміна імені проводиться "з метою відокремлення мене та моєї роботи від громадського уявлення, яке не має нічого спільного з тим, якою я є особою".

В липні Манафорт так прокоментувала в інтерв'ю Los Angeles Times свої плани змінити прізвище: "я пристрасна лібералка і зареєстрована демократка і для мене ця ситуація була складною. Хоча я і "донька такого-то", я окрема особа і, сподіваюсь, люди це можуть усвідомити".

Дивіться також: ​Порошенко, Кличко і Яценюк приїхали віддати шану пам’яті сенатору Маккейну

Порошенко, Кличко і Яценюк приїхали віддати шану пам’яті сенатору Маккейну. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:55 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

XS
SM
MD
LG