Спеціальні потреби

У США смерть Лесіна визнали нещасним випадком, справу закрили


Головний судмедексперт Округу Колумбія перекваліфікував причину смерті екс-радника Путіна з «невстановленої» на «нещасний випадок»

Правоохоронні органи в Вашингтоні закрили справу про смерть в американській столиці російського медійного магната, колишнього міністра друку Росії і радника Володимира Путіна Михайла Лесіна.

28 жовтня поліція і прокуратура повідомили: у висновку про смерть Лесіна мовиться, що вранці 4 листопада 2015 року він прийшов до вашингтонського готелю після кількох днів постійного вживання алкоголю. У номері готелю він впав і вдарився головою.

Слідчі встановили, що у номері Михайло Лесін був один.

10 березня управління головного судмедексперта Вашингтона повідомило, що причиною смерті Михайла Лесіна восени минулого року у США стали тупі травми голови.

Тіло Михайла Лесіна виявили 5 листопада 2015 року у номері вашингтонського готелю Dupont. Тоді повідомлялося, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті не було.

Смерть російського чиновника, давнього близького соратника президента Володимира Путіна, викликала припущення, що Лесін був убитий після того, як запропонував свою допомогу ФБР США.

У світлі нинішнього американсько-російського протистояння смерть Михайла Лесіна викликала хвилю різних теорій як в американських, так і в російських ЗМІ.

Дивіться також: Експерти: замість заяв, НАТО має озброїти Україну і переглянути Мінські угоди

Експерти: замість заяв, НАТО має озброїти Україну і переглянути Мінські угоди. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:25 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG