Спеціальні потреби

Американська конгресвумен з вірусного відео з танцями затанцювала ще і в Конгресі


Александрія Оказіо-Кортез поправляє волосся у день відкриття 116-го Конгресу, на Капітолії у Вашингтоні, 3 січня 2019 року
Александрія Оказіо-Кортез поправляє волосся у день відкриття 116-го Конгресу, на Капітолії у Вашингтоні, 3 січня 2019 року

Новообрана конгресвумен Александрія Оказіо-Кортез відповіла на критику, викликану відеозаписом студентських років, на якому вона танцює на даху разом з іншими студентами. Вона розмістила нове відео у п’ятницю, де вона знову танцює, цього разу на робочому місці у Вашингтоні.

Менш ніж за добу відео, розміщене на сторінці конгресвумен у Twitter, набрало більше 14 мільйонів переглядів.

«Я чую, що республіканська партія думає, ніби жінки, які танцюють – це обурливо. Зачекайте, поки вони дізнаються, що конгресвумен танцюють також! Бажаю всім гарних вихідних!» – написала вона у повідомленні в Twitter, що супроводжувало відео.

Напередодні, в середу, наймолодша конгресвумен США Александрія Оказіо-Кортез потрапила до центру уваги громадськості, коли відео, на якому вона енергійно танцює на даху будинку, сама і разом з іншими студентами Бостонського університету, поширили у Twitter. Ролик за два дні набрав 10 мільйонів переглядів.

Хоча відео поширили, очевидно, щоб присоромити новообрану конгресвумен (з огляду на текст повідомлення та підміну музики), публіка відреагувала доброзичливо, висловлюючи підтримку Оказіо-Кортез, у тому числі представники ЗМІ.

Дивіться також: Як проста касирка спонтанно запропонувала свою нирку незнайомці

Як проста касирка спонтанно запропонувала свою нирку незнайомці. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG