Спеціальні потреби

"Кличко перевершив Мухаммеда Алі" - легенди спорту, кінозірки завалили Володимира компліментами


Відомий ведучий вечорів боксу Майкл Баффер про Кличка
Відомий ведучий вечорів боксу Майкл Баффер про Кличка
Алі, Луїс, Демпсі та багато інших вже нічого собою не являли у віці 41 рік

Володимир Кличко, хоч і програв бій, вразив своїм характером та фізичною формою глядачів поєдинку. Знаменитості світу спорту завалили українця компліментами у соціальних мережах.

"Володимир віддав бою все і це багато говорить нам про неймовірний характер цього чоловіка з великої літери! ", - твітує Шугар Рей Леонард, ветеран боксу, якого називають одним із найкращих боксерів усіх часів.

"Кличко був і завжди залишиться великим чемпіоном", - твітує легендарний американський боксер Оскар Де Ла Хойя.

"Володимир Кличко - один з найкращий боксерів усіх часів. Легендарні блоксери Алі, Луїс, Демпсі та багато інших вже нічого собою не являли у віці 41 рік. А Володимир хоч і програв, показав себе в усій красі, виявив достоїнство та показав високий клас поведінки", - твітує відомий рінг-анонсер Майкл Баффер, відомиий кожному шанувальнику боксу за кличем "Let's get ready to rumble!".

"Віддаю шану Володимиру Кличку, який завжди буде великим чемпіоном, незалежно від того, чи він залишиться у боксі, чи буде прагнути вершин у чомусь іншому", - пише легендарний шахіст Ґарі Каспаров.

"Я хочу віддати належне Кличку за цей бій. Він протягом цілої кар'єри прославляв бокс. Завжди буде чемпіоном", - твітує популярний британський боксер Карл Фремптон.

"Дивовижний Джошуа, а Кличко був кращим ніж будь-коли. Обидва чоловіки показали себе в усій красі... ", - твітує актор Г'ю Лоррі, відомий за роль у серіалі "Доктор Хаус".

"Скільки ж характеру проявив Кличко? Його не можна не поважати. Тримай голову гордо, брате", - твітує легенда боксу британець Леннокс Льюіс.

"Який же боєць та воїн Кличко у 41 рік, але скільки ж досвіду отримав Джошуа", - твітує Джеймі Каррагер, популярний англійський телеведучий, екс-футболіст "Ліверпуля".

"Фантастичний взірець для всіх спортсменів. Кожен може повичитись у Кличка та його підходу до справи. Поважаю", - пише Майкл Воган, ветеран крікету, культовий спортивний герой у Великій Британії.

"Кличко подарував нам більше ніж бій", - твітує ветеран збірної Норвегії з футболу Йон Арне Ріісе.

"Віддаю належне Кличку, який у 41 рік досі б'ється на найвищому рівні. Він виходив на бій. Яка воля та рішучість", - твітує британський спортивний журналіст Ліам Каннінг.

"Йому 41 рік, а у нього такі м'язи. Він тричі піднявся з рингу. Ще і одружений на Гайден Панетьєрі. Володимир Кличко заслуговує поваги", - твітує видання Big Sport.

"Коли Кличко все ж піде на пенсію, кожен атлет у світі має піти до нього на курси "Як вести себе з достоїнством", - твітує журналіст Бі-Бі-Сі, Ден Волкер.

Дивіться також: Інтерв'ю: Уповноважений президента України з прав дитини пояснює перспективи реформування системи інтернатів

XS
SM
MD
LG