Спеціальні потреби

Керолайн Кеннеді зустрілася з імператором Японії


Керолайн Кеннеді - новий посол США в Японії
Керолайн Кеннеді - новий посол США в Японії
Тисячі людей зібралися на вулицях Токіо, щоб подивитися на кортеж і привітати нового посла США в Японії - Керолайн Кеннеді, яка їхала на урочисту церемонію з нагоди зустрічі з імператором.

Сидячи в кареті столітньої давності, запряженій кіньми, 55-річна Кеннеді посміхалася і вітала присутніх на шляху до Імператорського палацу, щоб вручити свої вірчі грамоти імператору Акіхіто.

Незважаючи на те, що зустріч з імператором є традиційною для всіх нових послів, кортеж Кеннеді привернув особливу увагу: процесію транслювали у прямому ефірі на кількох телеканалах.

Керолайн Кеннеді - дочка 35 президента США Джона Кеннеді, який був убитий 22 листопада 1963 року. Цього тижня у США проходять різні заходи для відзначення цих трагічних 50 роковин.

Керолайн Кеннеді стала першою жінкою-послом США в Японії.

Нагадаємо, що США намагаються провести стратегічну і військову переорієнтацію на азійський регіон.

Японія, третя найбільша економіка світу - один з ключових гравців у регіоні і союзник США. Зокрема двосторонні торговельні відносини - четверті за обсягом для США. У Японії дислоковано 50 000 американських військовослужбовців.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Як політичні погляди поділилися на ліві та праві? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:04 0:00
XS
SM
MD
LG