Спеціальні потреби

Каспаров: "Як ви насмілились себе захищати!" - багаторічна позиція Путіна


Російський танк проводить постріл під час демонстрації на військовому форумі, 2016
Російський танк проводить постріл під час демонстрації на військовому форумі, 2016

Російський опозиціонер та відомий шахіст Гаррі Каспаров відреагував на заяву Шойгу про нарощування військового потенціалу НАТО.

"Як ви насмілились себе захищати!" - це багаторічна позиція Путіна. Немов Україна та Грузія не відповіли на це питання", - написав Каспаров у Twitter.

Спілкуючись з пресою у середу, міністр оборони Росії Шойгу заявив: "В Прибалтиці та Польщі вже розміщено 10-тисячний контингент, що має всі види наступальної зброї. Активізується діяльність флотів США та інших країн НАТО в Чорному та Балтійському морях, кількість навчань та тренувань Північноатлантичного альянсу зросла, і при цьому має явний антиросійський характер", повідомляють ЗМІ.

"Кремлівський міністр війни поскаржився, що НАТО має 10 000-ний "наступальний" контингент в Балтії та Польщі. Росія має 400 000 військових в Західному військовому секторі і всі його навчання симулюють напад на західних сусідів", - написав у відповідь на повідомлення про цю заяву Джуліан Ропке з німецького видання Bild.

Дивіться також: Як провал скасування е-декларацій для громадських активістів відобразиться на міжнародній підтримці України? Інтерв’ю з Полом Массаро

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG