Спеціальні потреби

Аббас далі вимагає припинення будівництва єврейських поселень


Махмуд Аббас
Махмуд Аббас

Палестинський президент Махмуд Аббас знову заявив, що для поновлення мирних переговорів Ізраїль, насамперед, мусить припинити будівництво єврейських поселень на Західному березі.

Аббас зробив таку заяву у Каїрі, де він зустрівся з президентом Єгипту Госні Мубараком для розмов у справі рішення США відмовитися від дальших спроб переконати Ізраїль відновити мораторій на поширення поселень.

Палестинські посадовці кажуть, що Аббас також звернувся з проханням про відбуття екстреного засідання міністрів закордонних справ Ліги арабських держав для обговорення питання можливих наслідків рішення Вашингтона.

Втім Сполучені Штати повідомили, що наступного тижня до регіону прибуде повноважений у справах Близького Сходу Джордж Мітчелл у намаганнях посприяти відновленню мирних переговорів між Ізраїлем та палестинцями.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG