Спеціальні потреби

Напруження між Ізраїлем та бойовиками у Газі - загострюється


Напруження між Ізраїлем та бойовиками у Газі - загострюється
Напруження між Ізраїлем та бойовиками у Газі - загострюється

Ізраїль та палестинські бойовики у секторі Газа вже другий день поспіль обмінюються ударами після кривавих атак, які почалися у суботу ізраїльським повітряним рейдом по позиціях бойовиків.

Спробам Єгипту досягнути перемир’я між сторонами досі не вдалося припинити загострення напруження. У неділю вранці по південному Ізраїлю було випущено низку ракет у той час, як протягом ночі ізраїльські літаки нанесли удари по палестинських об’єктах у Газі.

У суботу внаслідок атак ізраїльської авіації на позиції угруповання «Ісламський джигад» у Газі загинули 9 палестинців. Відповідаючи на атаки, палестинські бойовики вбили одного ізраїльтянина.

Сьогодні палестинські бойовики заявили, що вони готові дотримуватися припинення вогню, якщо Ізраїль погодиться на такі умови.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG