Спеціальні потреби

В Індії сталася аварія підводного човна – є жертви


Міністр оборони Індії А.К. Ентоні повідомив, що вчора вранці на дизельному підводному човні сталася пожежа. Підводний човен, із приблизно 18 моряками, частково залила вода

Міністр не подав подробиць у заяві, кажучи лише, що йому сумно з приводу втрати життя моряків, які служили своїй країні.

Вибух на борту підводного човна спричинив пожежу недавно відремонтованого човна «Сіндгуракшак», який напівзанурений у воді на стапелі верфі в Мумбаї. Представник ВМС Індії заявив, що вибух, за всіма ознаками, був випадковим. Службовці рятувальної бригади погасили пожежу і намагаються врятувати моряків.

Інциденгт на бороту човна «Сіндгуракшак» стався через кілька днів після того, як повідомлено, що вже почав працю реактор на першому індійського виробництва атомному підводному човні.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG