Спеціальні потреби

Індія відкриває свій ринок для світових мереж роздрібної торгівлі


Індія відкриває свій ринок для світових мереж роздрібної торгівлі
Індія відкриває свій ринок для світових мереж роздрібної торгівлі

Індійські чиновники кажуть, що відкриття сектора роздрібної торгівлі країни для іноземних мереж не зашкодить малим підприємствам і створить близько 10 мільйонів робочих місць протягом трьох років.

Міністр торгівлі Індії заявив у п'ятницю, що, впускаючи на свій ринок такі іноземні торговельні мережі як «Волмарт» та «Теско», уряд має заходи безпеки для захисту фермерів та власників малих крамниць.

Відтепер іноземні корпорації зможуть володіти до 51% роздрібних компаній в Індії та до 100% монобрендових магазинів.

Новим закордонним супермаркетам буде дозволено відкрити свої представництва у містах з населенням менше одного мільйона. Вони повинні інвестувати не менше 100 мільйонів доларів. Половина цієї суми має буде вкладена в інфраструктуру сільської місцевості. 30% продукції у цих супермаркетах має надходити від малих і середніх підприємств.

Світові гіганти роздрібної торгівлі протягом багатьох років чекали поки Індія відкриє внутрішній ринок з річним обігом 450 мільярдів доларів.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG