Спеціальні потреби

Індія випередить США за кількістю Інтернет-користувачів?


Індія випередить США за кількістю Інтернет-користувачів?
Індія випередить США за кількістю Інтернет-користувачів?

Упродовж наступних двох років кількість Інтернет-користувачів в Індії стане більшою, ніж у США. Такі припущення у вівторок зробила індійська Асоціація Інтернету та мобільного зв’язку.

Згідно з даними, отриманими у вересні цього року, Інтернетом користується 112 мільйонів населення Індії. Після Китаю і США, Індія стала третьою країною за кількістю Інтернет-користувачів.

Представники Асоціації Інтернету та мобільного зв’язку кажуть, що використання глобальної мережі особливо зростає серед незаможного класу у південно-азійській частині країни, зокрема у сільській місцевості.

Дослідження свідчать, що мешканці міст переважно користуються Інтернетом для електронної пошти, соціальних та освітніх мереж. Ті, хто живе у сільській місцевості, використовували Інтернет для електронної пошти, отримання загальної інформації, закачування музики та відео.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG