Спеціальні потреби

Між США та Росією нова «холодна війна» - сенатор-республіканець


Xorvatiyada kuchli zilziladan so&#39;ng. 22-mart, 2020-yil.<br />
&nbsp;
Xorvatiyada kuchli zilziladan so&#39;ng. 22-mart, 2020-yil.<br /> &nbsp;

Сполучені Штати знаходяться у стані «холодної війни» з Росією, вказав голова комітету Сенату з розвідки республіканець Ричард Берр (Richard Burr - прим.ГА), повідомляє CNN. Відповідаючи на запитання в інтерв’ю телевізійній станції Північної Кароліни UNC-TV: чи США знаходяться в стані нової «холодної війни», він сказав – «так і є».

Беззаперечно, Росія активно провадила кампанію неправдивих новин

«Все дуже схоже на те, що ми мали в 1980-му, за вийнятком того факту, що Росія, як і Китай, використовують нові технології для того, щоб агресивно посилювати свою діяльність, так навіть Сполучені Штати не діяли» - прокоментував сенатор.

«Ми маємо дуже застарілі процедури закупівель у військовій галузі. Вони це оминули і справді використовують теперішній розвиток технологій і втілюють його в дослідницьких та проектних роботах в сфері озброєння».

Коли новинні агенції бачать, що багато людей по всьому світові читають щось, вони вважають, що це заголовок для новин

Коментуючи розслідування комітету Сенату стосовно можливого втручання Росї у вибори в США, Берр вказав, що Росія поширювала неправдиві новини протягом виборів.

"Беззаперечно, Росія активно провадила кампанію неправдивих новин. Вони висвітлювали речі так, що справжні новинні агентства по всьому світові були переконані, що там дійсно є новина, на яку дивились тисячі людей, в той час як насправді це був міф. Коли новинні агенції бачать, що багато людей по всьому світові читають щось, вони вважають, що це заголовок для новин".

Дивіться також: США збираються приборкати ядерні та ракетні амбіції Північної Кореї

США збираються приборкати ядерні та ракетні амбіції Північної Кореї. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:34 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

XS
SM
MD
LG