Спеціальні потреби

Друга частина «Смертельних реліквій» завершує кіносагу про Гаррі Поттера


Вихід на екрани кінотеатрів всього світу другої Частини фільму «Гаррі Поттер: Смертельні реліквії» закінчує знамениту кіносагу. Тисячі фанатів приходять до кінотеатрів, щоб попрощатися з головним героєм та казковим світом школи магії Хоґвартс, створеним британською письменницею Роулінґ.

Друга частина «Смертельних реліквій» - це остання битва Гаррі з уособленням зла – Волдемортом. Остання стрічка насичена спецефектами та емоційними сценами. Сага про Гаррі Поттера просто захопила увесь світ. Мільярди людей прочитали книжки та багато з них мають намір подивитись останню подорож Поттера у тримірному зображенні.

Першою стрічку побачила лондонська публіка. Вісім тисяч людей заполонили Трафальгарську площу, щоб привітати своїх улюблених героїв, які прийшли попрощатися зі своїми прихильниками. Авторка саги Джоан Роулінґ подякувала акторам.

«Вони навіть не уявляють, як і їх люблю. За те, як чудово вони зіграли моїх улюблених героїв. Я просто дякую їм за те, що поділилися своїм талантом та віддали роки тяжкої праці», – сказала Джоан Роулінґ.

Для самих же акторів, які надихнули життя у героїв Роулінґ, це була емоційна подорож.

«Напевно, я переповнена почуттями, втім я рада, що починаю нову сторінку свого життя. Разом з тим, мені сумно, що така велика частина мого життя закінчується», – говорить акторка Емма Вотсон.

Такі емоції переживають не тільки актори. Ціле покоління спостерігало за тим, як дорослішали герої. Молоді люди по всьому світі дорослішали разом з ними.
На прем’єрі у Вашингтоні сотні фанатів ще з ранку чекають у чергах, щоб подивитися на останню пригоду молодого чаклуна.

«Це був зовсім інший світ. Чудовий світ. Це мене захоплювало найбільше. Десь існувало щось прекрасне, що досі живе у моєму серці», – каже дівчина у черзі.

Батьки також не стримують емоцій:

«У мене гірко-солодке відчуття. Це дитинство наших дітей. Вони виросли з цією історією. Дуже важко уявити, що вона закінчується».

Тематика любові, віри та відданості є основним мотивами історії Гаррі Поттера.

«Дякую вам всім за таку віддану підтримку у всі ці роки. Я сподіваюсь, що ви залишились задоволеними. Я думаю, фанати Гаррі Поттера мають неабияку допитливість та яскраву уяву. Так що тепер скористайтеся своєю допитливістю у дорослому житті та досягайте неординарних успіхів», – порадив фанатам Гаррі Поттера актор Деніел Редкліф.

Останнє звернення від чаклуна, який примушував багатьох вірити у свої сили та ніколи не схилятися перед труднощами.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG