Спеціальні потреби

Французька поліція поновила розслідування подій у Тулузі


Французька поліція почала вилучати речові докази з будинку Мохамеда Мера, підозрюваного у вбивстві сімох людей у районі Тулузи. Мера загинув під час штурму його квартири у четвер після 32-годинної поліцейської облоги будівлі.

За повідомленням очевидців, у п’ятницю поліцейські виносили з будинку мішки і вантажили їх у мікроавтобус.

Прокурор Франсуа Молінс сказав, що спецназівцям було доручено вдатися до всіх можливих заходів, аби затримати Мера живцем. Проте коли вони проникли всередину квартири, Мера вийшов з ванної кімнати, стріляючи на ходу, і вискочив через вікно. Згодом його знайшли на землі мертвим. Молінс зазначив, що підозрюваного зловмисника було застрелено пострілом у голову.

Мера – француз алжирського походження. Його звинувачено у вбивстві у Тулузі трьох дітей і рабина-викладача в єврейській школі у понеділок та трьох французьких парашутистів минулого тижня.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG