Спеціальні потреби

"До чого дійшла Україна?" - оглядачі про позбавлення Фірсова мандата


Позбавлення депутатського мандата Єгора Фірсова та Миколи Томенка "Блоком Петра Порошенка" спантеличило деяких західних оглядачів та журналістів.

"В Україні відбувається регрес", - твітує про подію Бен Аріс редактор видання BNE.

"До чого дійшла Україна? Законодавців виганяють за викориття корупції у світі Порошенка", - пише Браян Боннер, головний редактор англомовного видання Kyiv Post.

Раніше, повідомляє УП, з'їзд партії БПП "Солідарність" ухвалив рішення відібрати депутатський мандат у Миколи Томенка та Єгора Фірсова, які вийшли з фракції БПП.

Нардеп Фірсов відкрито говорив про корупцію в лавах фракції БПП. На думку народного депутата України Мустафи Найєма, позбавлення Фірсова депутатського мандата стало помстою за критику корупції у лавах БПП.

Сам Фірсов коментуючи позбавлення депутатського мандата написав на своїй сторінці у Facebook, що йому здається "БПП веде країну до чогось страшного".

"Я не хочу брати у цьому участь", - написав Фірсов.

"Розчарований не втратою статусу, а тим, що там нагорі, де я побував, взагалі немає нічого світлого. Немає навіть натяку на турботу про державні інтереси. Корупція пронизує абсолютно все, оточення президента заклопотане лише вибудовою схем та пошуком наживи, і президент прекрасно знає про це", - також написав Фірсов.

"Рішення Блоку Петра Порошенка забрати в нього депутатський мандат - це відзнака", - написав про події Єгор Соболєв народний депутат України та відомий борець із корупцією, - "Кожна порядна людина, яка буде йти з табору нинішнього Президента через його корумпованість та брехню, наближатиме повстання людей проти цього Віктора Януковича-2".

Дивіться також: Ось що таке тактична медицина, яку будуть викладати у "силових" вузах

Ось що таке тактична медицина, яку будуть викладати у "силових" вузах. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:21 0:00

XS
SM
MD
LG