Спеціальні потреби

18-ти кілограмова кішка «худенька» шукає господаря


Найтовстіша кішка у США шукає господаря
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:48 0:00
Direct link

fat cat

Притулок для тварин у штаті Техас шукає господаря для не зовсім звичної кішки, яку щойно підібрали на вулицях містечка Річардсон.

Її звати «Худенька». Але її вигляд зовсім не відповідає її імені. Кицька важить 18 з половиною кілограмів - вдвічі більше ніж типовий кіт. Через надмірну вагу вона майже не рухається, але, при цьому, усіма силами проявляє ласку до людей навколо.

«Коли ми приїхали, то побачили цей великий згорток ласки».
Деніс Вуттен,
Менеджер притулку для тварин
Менеджер притулку для тварин Деніс Вуттен розповідає, як вона до них потрапила:

«Нам подзвонив місцевий житель і сказав, що у нього в дворі – величезний кіт. Ми думали, що це міг бути дикий звір, але коли приїхали то побачили там цей великий згорток ласки».

Працівники центру кажуть, що шукають господаря для «Худенької», який б не лише любив кішку навзаєм, але й створив для неї здорове середовище, яке допомогло б «Худенькій» позбутися зайвої ваги.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG