Спеціальні потреби

Викрито найбільшу в історії аферу збуту фальшивих купонів


Поліція американського штату Арізона заарештувала трьох жінок, які розгорнули масивну схему розповсюдження фальшивих купонів та знижок.

"Одна з організаторів афери за останні 12 місяців збагатилася на понад 2 мільйона доларів"
Поліція США

У будинку однієї з заарештованих правоохоронці вилучили партію купонів на суму від 25 до 30 мільйонів доларів. Підприємливі жінки друкували купони закордоном і розповсюджували їх через власний сайт. За рік діяльності збут фальшивих знижок приніс власницям щедрий прибуток. За даними правоохоронців, одна з організаторів афери за останні 12 місяців збагатилася на понад 2 мільйона доларів.

«Ми знайшли у неї дорогі автомобілі, як цей Кадилак. Також ми знайшли величезний швидкісний катер», - говорить поліцейський Джеймс Голмс.

Поліція каже, що трьом жінкам вдалося за рік розгорнути найбільшу в історії злочинну операцію з розповсюдження фальшивих купонів.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG