Спеціальні потреби

Політолог Куделя: «Українська влада недооцінила принциповості ЄС»


Європейський Союз та Україна не парафували Угоду про асоціацію, але узгодили текст документа. Як заявив президент Ради Європи Герман Ван Ромпей, підписання угоди буде залежати від того чи відбудуться в Україні необхідні демократичні зміни. Європейський Союз непокоїть стан свободи слова в Україні та політична заангажованість українських судів. Як приклад, Ромпей вказав на справу Юлії Тимошенко. Президент України Віктор Янукович назвав саміт успішним і запевнив, що його команда підтримує європейські стандарти, та буде працювати у бік «зміцнення демократичних інститутів».

Своїми міркуваннями щодо стану демократії в Україні та відносин між Україною і ЄС у студії «Голосу Америки» поділився політолог, професор університету імені Джонса Гопкінса – Сергій Куделя.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG