Спеціальні потреби

В Єгипті затримують міністрів Мубарака


Солдати єгипетської армії борютья з пожежею в центрі Каїру
Солдати єгипетської армії борютья з пожежею в центрі Каїру

Представники поліції Єгипту заявили, що колишнього міністра інформації країни та голову державного телебачення заарештовано в ході розслідування справи про корупцію в оточенні колишнього президента Єгипту Мубарака.

За офіційними повідомленнями, колишній міністр інформації Анас аль-Фікі, та Осама ель-Шейх були заарештовані в четвер, через два тижні після відставки Мубарака.

Таким чином нині під арештом знаходяться чотири міністри уряду Мубарака, включно з міністром внутрішніх справ, житла та туризму.

У середу, прокуратура заборонила покидати країну колишньому прем’єр-міністру Атефу Обейду та Фаруку Госні, який протягом багатьох років очолював міністерство культури.

Правляча військова рада Єгипту цього тижня прийняла присягу нового кабінету міністрів, замінивши кількох міністрів зі складу уряду Мубарака.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG